Andres erfaringer


”Jeg havde ledt længe efter et svar på menneskelig opførsel uden at finde noget, der gav mening. Da jeg blev præsenteret for Dianetik bogen, fandt jeg for første gang sindet og negative tanker forklaret. Alligevel forbeholdt jeg mig retten til at tvivle på, at det kunne være rigtigt – indtil jeg prøvede bogens terapi-teknik selv, og oplevede beviserne manifestere sig. Oplevelserne ændrede min opfattelse af livet for altid. Bogen er til dato den vigtigste bog, jeg nogensinde har læst”. 

L.O.

………….

”Det er 20 år siden jeg læste Dianetikbogen for første gang. Jeg havde søgt svar på eksistentielle spørgsmål i lang tid og mange steder: Hvor kommer vi fra ? Hvorfor er vi her? Hvad er liv? Hvorfor er der nogen der “maker” den i livet, og hvorfor gør andre ikke? Hvad sker der, når vi dør?  Hvordan kan jeg blive den bedste udgave af mig selv? Hvordan kan jeg hjælpe andre? Hvordan kan jeg vælge de veje, som er bedst for mig og de mennesker jeg omgiver mig med?
Jeg slugte Dianetikbogen – og slugte den en gang mere. Jeg fandt rigtig mange svar i denne bog. Und dig selv at læse den og vurder selv”.

LHI – Sælger

………….

“Jeg købte bogen og blev positivt overrasket. Den indeholder gode praktiske oplysninger, som gjorde, at jeg pludselig forstod mig selv og mine reaktioner bedre.

Efterfølgende har jeg ved hjælp af metoden fået bearbejdet uheldige og smertefulde hændelser, så jeg ikke længere er påvirket negativt. Desuden har jeg også hjulpet nogle venner og familie med at komme sig over traumer. Så jeg har haft stor glæde af den viden, som bogen indeholder.” 

Grethe B.

………….

”Jeg begyndte at læse L. Ron Hubbards Dianetikbog, da jeg var omkring 21 år gammel. Jeg fortalte straks alle mine venner om bogen. Et par enkelte stykker af mine venner var dog skeptiske, og jeg valgte at lytte til dem og lagde bogen på hylden. Kort tid efter, fandt jeg dog ud af at mange af mine andre venner faktisk havde læst bogen, og var ret positive og begejstrede omkring de opfindelser bogen beskriver om sindet. Og jeg fandt ud af at de venner som havde været kritisk indstillet havde faktisk aldrig selv læst bogen! Det siger sig selv.  Bogen blev så taget ned fra hylden igen, læst færdigt, og jeg har siden da forstået mig selv og mine medmennesker bedre end jeg nogensinde havde troet var muligt. Trods mine venners god intentioner med deres kritik, er jeg meget glad for at jeg undersøgte det for mig selv, da den bog har ændret mit syn og forståelse på livet! ”.

C.W. Hvidovre

………….

”Da jeg læste Dianetik bogen tænkte jeg, kan det virkelig være rigtigt at der er en der ved hvad han snakker om? Med andre ord jeg var skeptisk, for jeg havde læst en del om hjælp til selvhjælp bøger, og jeg havde ikke fundet noget håndgribeligt. Men det skal jeg love for er der er i den her bog. Da jeg stiftede mere bekendtskab med teknikkerne i bogen kunne jeg bruge det med det sammen. 

Det er en hjælp til én selv og et værktøj til at hjælpe andre med. 

Egentlig er det sund fornuft for almindelige mennesker! ”.

Niels K. Jylland

………….

”Første gang jeg blev introduceret til Dianetik – den Moderne Videnskab om Mental Sundhed, var jeg ikke klar over hvilket eventyr jeg drog ud på. Bogens forside med en aktiv vulkan pirrede min nysgerrighed og fik mig til at gå i gang med at læse bogen. Hvad havde en vulkan dog at gøre med min mentale sundhed?

Da jeg først var begyndt, indså jeg, at det var en rejse ind i det ukendte. Ens egen underbevidsthed! Hvordan ens underbevidsthed styrer ens adfærd og nogle gange i mærkelige retninger.

Jeg havde ofte spurgt mig selv: “Hvad er meningen med livet? ”, “ Hvor kommer jeg fra? ”, “Hvem er jeg egentlig? ” og al den tvivl jeg havde om mig selv.  

Det kunne være dumme tanker om jeg nu også så godt nok ud, hvorfor jeg var så genert, hvorfor jeg ikke havde så meget selvtillid, som så mange andre tilsyneladende havde, og alle de mærkelige tanker jeg nogle gange havde.  Jeg kunne få pludselige følelsesmæssige reaktioner, så som vrede eller sorg, som ikke havde nogen logisk forklaring. Jeg havde nogle gange smerter, som tilsyneladende bare kom af sig selv, eller angst som jeg ikke vidste hvor kom fra. Jeg tænkte at det var nok sådan jeg var, og det kan der ikke gøres noget ved.  Jeg havde fornemmelsen at ingen rigtig forstod mig inklusiv mig selv.

Men bogen afslørede i den grad, hvordan min underbevidsthed havde styret mig eller mere korrekt misvejledt mig i mange forskellige og underlige retninger.

Ikke nok begyndte jeg, at forstå hvordan mit sind fungerede. Både det bevidste og analytiske, men i endnu højere grad hvordan det underbevidste var med til at skabe den ulykkelighed, forvirring og alle de ikke ønskede tilstande jeg havde oplevet. Det bedste var dog, at bogen gav en nem vejledning til, hvordan jeg kunne gøre noget ved det. Hvordan jeg kunne frigive de skjulte evner jeg havde, og hvordan jeg kunne slippe af med alle de uønskede tilstande, jeg følte jeg havde.

Senere efter jeg havde arbejdet med de metoder, som bogen angiver, fik jeg ryddet om i min underbevidsthed til et punkt, hvor jeg følte mig som født på ny. Denne gang med al den selvtillid jeg havde ønsket mig. Min generthed var forsvundet, og jeg kunne tage ansvar for mit eget liv, men også for andre mennesker. Mine evner og potential voksede, eller rettere sagt, jeg havde sådan set altid haft dem, men de var blevet holdt nede af min egen skjulte og særdeles ulogiske underbevidsthed, og nu var de frigivet. Det var som en vulkan, der frigav al den undertrykte smerte, sorg og frustrationer jeg havde levet med. Endelig følte jeg mig fri. Fri til gøre al det jeg havde lyst til at skabe! ”.

Jørgen, Jægerspris

………….

”Da jeg læste bogen, Dianetik, gav hele det område, der hedder sindet og tanker, pludselig mening; da der er oven i købet er redskaber i bogen, man kan bruge, når man vil hjælpe sine nærmeste. Senere lavede jeg et kursus og gik i gang med at lære teknikkerne beskrevet i bogen for alvor. Det har jeg aldrig fortrudt, for nu er det simpelt at hjælpe og jeg elsker at hjælpe”.

Marie, Coach Nordsjælland

………….

”Jeg læste Dianetikbogen og med den fik jeg styr på, hvad der virkelig havde præget mig tidligere, så jeg faldt lidt til ro. Den forklarede mange af de mekanismer, jeg oplevede i mit indre. Da jeg senere prøvede teknikken, blev jeg imponeret. Jeg havde altid haft en ubehagelig følelse, når jeg tog solbad med blottet mave. Kunne ikke forklare det. Men da jeg fandt ud af årsagen ved hjælp af Dianetikproceduren, forsvandt følelsen og jeg har ikke haft den siden. Jeg kan kun sige: prøv det selv”.

Rene, Hellerup

………….

”Selve processen var overraskende enkel og overraskende virkningsfuld. De ting, som jeg var bange for eller som stressede mig tidligere, afføder simpelthen ikke længere nogen form for fysisk reaktion. Før ville jeg reagere kraftigt på, at andre sagde eller bare hentydede til, at jeg ikke var god nok og prøve at ændre mig, så jeg tilpassede mig kritikken. Nu bliver jeg på ingen måde mærket. Jeg tænker over, hvad jeg får at vide og forholder mig til det, men jeg bliver ikke nervøs i min krop. Jeg kan simpelthen ikke holde nogen negative følelser længere tid af gangen. Selv nu her hvor jeg har været syg og har ligget en masse ned, har jeg ikke oplevet lavt selvværd dukke op. Jeg har ikke oplevet en masse dårlige minder dukke op og hive mit humør ned, som det ellers har været, når jeg har været træt, ked af det eller syg. Det er selvfølgelig en befriende følelse, men snarere end frihed, står jeg med følelsen af forundring: hvordan kan det her gå til? Selv når jeg tænker på de ting, der kunne gøre mig ked af det tidligere, kan jeg ikke fremprovokere at være ked af det. Jeg bliver på ingen måde påvirket. Så bliver det lige pludselig kedeligt at tænke de tanker, nu hvor der ikke sker noget, og mine tanker flytter sig ufravigeligt til noget mere konstruktivt, underholdende eller på anden vis stimulerende.

Jeg er i gang med et skuespiller-kursus, hvor mine resultater fra mit Dianetikforløbet var slående. Alle de andre var nervøse for at gå op scene, blive dømt af de andre eller ikke at være gode nok. Jeg skænkede det ikke en tanke. Jeg kunne ikke skænke det en tanke. Om så jeg prøver at relatere til at føle mig usikker, kan jeg ikke finde den. På den ene side er det enormt rart at være fri, for de ting der plejede at holde mig tilbage. På den anden side er det meget mærkeligt at gå fra at opleve det samme som personerne omkring mig, til ikke længere at kunne relatere til dem eller forstå det følelsesmæssigt. Jeg troede, at effekten fra forløbet ville aftage kraftigt med tiden, men nu her, flere uger senere, nyder jeg i høj grad den samme frihed til at være mig selv som efter forløbets afslutning”.

L.L København

………….

”Jeg er midt i en skilsmisse og jeg har følt længe, (i 8 mdr.), at mit liv var næsten umuligt at udholde. Til sidst skrev jeg til en gammel ven, at efter jeg havde mistet alt (kone, hus, meget tid med min søn, min kones familie, alle mine nuværende venner, ja selv hunden), havde jeg mest lyst til bare at blive kristen og få nogle nye venner og nyt liv. Han skrev til mig at det var vigtigt at styrke sig selv og at han gerne ville møde mig i Dianetik centeret. Han kørte hele vejen fra Næstved og modtog mig i København. Vi blev enige om at jeg skulle starte på Dianetik-weekend-seminaret og prøve at give og modtage de teknikker der er beskrevet i Dianetik bogen. Første dag før vi startede, var jeg totalt følelsesmæssigt ødelagt. Men efter 4 timers auditering fik jeg det allerede bedre. Næste morgen følte jeg mig mere klar. På anden dagen var jeg i klar bedring og fik igen meget mere lyst til livet”.

C.K. Lyngby

………….

“Jeg har mærket den forskel at jeg er blevet mere frisk på at klare udfordringer uden at give op på forhånd. Jeg nærmest kaster mig ud i tingene. Jeg er blevet mere åben med at åbne min sårbare side. Har fortalt min bedste veninde at jeg var hos dig, og hun sagde at hun også ku mærke at der var sket noget ved mig”

Sai, Nørrebro

………….

”På Dianetik Seminaret kørte vi igennem nogle tidligere hændelser fra mit liv. En hændelse var helt tilbage fra da jeg var meget lille. Bagefter følte jeg en ro og en stilhed som, til at starte med, var meget fremmed for mig. Efterfølgende viste det sig hurtigt, at før Dianetik Seminaret, havde disse hændelser påvirket mig utroligt negativ, i det at jeg ofte rendte rundt og var anspændt, nervøs og rastløs, og gik især ud over den måde jeg kommunikerede til andre mennesker. Nu er der kommet mere ro på, jeg er mere opmærksom på mine omgivelser, og jeg oplever ofte en indre ro sprede sig ud i rummet, bare ved at jeg er til stede. Det bevirker at folk har lettere ved at slappe af omkring mig, og mine kommunikationer går meget mere tydeligt igennem. Jeg er helt klart kommet et skridt videre i min personlige udvikling, og ser frem til at opnå endnu mere med Dianetik”.

S.S. København

  • Dianetik: Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed – bog
    180,00 DKK
  • Dianetik pakke: bog og DVD
    290,00 DKK
  • Hvordan man bruger Dianetik DVD
    140,00 DKK