Jeg er genert. Slip af med årsagen til genertheden.

 

Generthed er ikke noget man behøver at lære at leve med eller overvinde. Når grunden til genertheden er fundet og håndteret er der nemlig ingen generthed tilbage.
Det er nu muligt at få et liv uden generthed. Det er muligt at få et liv, hvor man uden ubehag kan invitere en sød pige i biografen. Hvor man kan snakke med drømmefyren uden at føle sig ubehageligt til mode og have lyst til at stikke af. Det er muligt at møde nye venner eller starte en samtale med en fremmed på gaden, bare fordi man har lyst. Dianetik gør det muligt.
Vil du gerne starte dit eget firma, men holder dig selv tilbage? Vil du gerne have et nyt job, men udskyder at søge det pga den ubehagelige følelse du får, når du tænker på det?
At være genert kan ødelægge en persons liv. Meget af den glæde man oplever i livet, oplever man når man er sammen med andre mennesker. Den glæde er i mange tilfælde berøvet den, der er genert.

Genert? Slip af med din generthed med Dianetik

Når man ikke længere er genert, kan man skabe det liv, man altid har drømt om.

Fra genert til international foredragsholder

John Boel er i dag en succesfuld mand, der ejer to firmaer og holder foredrag i det meste af Europa på både dansk, engelsk og tysk. Men sådan har det ikke altid været.
Da han var barn, teenager og også som ung mand var han ekstrem genert.
”Jeg turde ikke engang spørge en fremmed om vej. Jeg spurgt heller aldrig en pige, om vi skulle være kærester. For eksempel diskuterede jeg aldrig mine personlige tanker, følelser og idéer med andre”, fortæller John Boel.

Dianetik fjernede genertheden

”Der var næsten ingen, der vidste det. Jeg skjulte mig selv bag en cool facade og lod som om, at det hele ragede mig en høstblomst. Som teenager og ung mand dækkede jeg over genertheden, ved at gemme mig bag en social maske. Jeg ville forsøge at virke interessant, ved at lave forskellige klovnerier, der alle skreg ´se mig se mig jeg er interessant`. Men den virkelige John Boel gemte jeg godt og grundigt for omverdenen”, fortæller John.
Han prøvede mange ting, for at slippe af med genertheden. Den slap han dog først af med, da han prøvede Dianetiks teknikker.
”Jeg læste selvhjælpsbøger, tog forskellige selvudviklingskurser, hvor vi skulle rappelle ned af en høj bygning eller firewalking, som går ud på at gå på glødende kul. Jeg var sågar på et kursus, hvor vi med bind for øjnene skulle have slanger til at kravle rundt på kroppen. I weekenderne drak jeg ofte hjernen ud, da jeg så for en kort stund glemte, at jeg var genert.
Der var intet der hjalp. Lige indtil jeg læste bogen `Dianetik, den moderne videnskab om mental sundhed`. Den bog ændrede mit liv. Den forklare, hvordan sindet fungere, hvorfor nogle mennesker er generte og nøjagtigt trin for trin, hvordan man slipper af med genertheden. Da jeg prøvede de teknikker, bogen beskriver, skete underet endelig – jeg slap af med min generthed! Jeg blev udadvendt, selvsikker og interesseret i andre mennesker. I dag er det for det meste mig, der indleder en samtale med en fremmed person og jeg kan stå på en scene og holde foredrag for 100 personer. Det var fuldstændigt utænkeligt tidligere.
Jeg anbefaler alle, der er genert at læse ’Dianetik, den moderne videnskab om mental sundhed’. Den bog gjorde mig i stand til at leve det liv, jeg altid havde drømt om.”

Hvorfor er man genert?

I Dianetik er det blevet opdaget, hvad der forårsager generthed. Den ene ting, der ligger til grund for generthed er blevet isoleret. Faktisk er alle, som er generte, generte af nøjagtig den samme grund.
Dianetik beskriver ikke bare årsagen. Den beskriver også, hvordan man skridt for skridt slipper af med genertheden – hos enhver person!
Det er en stor udtalelse – en modig udtalelse. Men det er en sand udtalelse. Ved at studere og anvende Dianetik, er det muligt at slippe af med sin generthed.

Køb bogen “Dianetik, den moderne videnskab om mental sundhed” og tag de første skridt på vej mod et liv uden frygt for andre mennesker. Når du ikke længere er genert, er det muligt at få det liv, som du altid har drømt om.

Der findes forskellige måder at takle generthed. At lade stå til og opgive, hjælper helt sikkert ikke. Kemisk medicin, narkotika eller alkohol er absolut heller ikke løsningen.

I virkeligheden findes der kun 2 effektive måder at takle problemet. Number 1 er uden tvivl Dianetik. Det er det eneste, som fjerner årsagen til generthed. Men der findes en anden fremgangsmåde, som har nogen virkning. Det går ud på at blive bedre til at kommunikere eller dygtig til den ting, der skal kommunikeres om. Man kan f.eks lave et kursus i kommunikation og derigennem delvis overvinde sin generthed. Eller man kan blive meget dygtig til en ting f.eks vil en dygtig golfspiller være mindre genert, når der skal tales om golf, end når samtalen drejer sig om ting, han ikke er god til.

Dog skal man vide at den bagved liggende årsag til genertheden ikke er blevet løst, selv om man øver sig i kommunikation – det løser ikke problemet 100%. Kun Dianetik fjerner årsagen til genertheden for altid.

Klik her for at se forskellige videoklip om Dianetik.

Du er velkommen til at kontakte Dianetik Centret her, hvis du har spørgsmål.