Mere om Dianetik


Den verdensberømte matematiker Albert Einstein kom engang med denne forbløffende udtalelse:
“Vi bruger kun 10% af vores indre potentiale.”
Men han sagde ikke, hvordan dette kunne forbedres.

L. Ron Hubbard
har i sin forskning bevist at disse ord er sande; og endnu vigtigere har han også vist, hvordan man vækker de slumrende 90% til live, for derved at opnå større selvtillid og velbefindende.

  • Realisér dine virkelige evner
  • Tænk hurtigere og klarere
  • Forstå andre mennesker bedre
  • Frigør dit fulde potentiale

Du har måske engang imellem følt, at der var noget, som holdt dig tilbage i livet, som ødelagde dine planer og stoppede dig fra at være den, du gerne ville være. Du havde helt ret. Faktum er at der findes en eneste kilde til alle dine problemer, stress, følelsen af at være ulykkelig, samt svigtende selvtillid.

Kilden er det reaktive sind – den skjulte del af dit sind, hvor alle smertelige oplevelser oplagres og derefter bruges imod dig. Dianetik befrier dig fra det reaktive sind. Der findes intet andet, som gør det. Lev ikke med uvished og usikkerhed, med negative tanker, depressioner og irrationel opførsel.

Brug Dianetik og lær at kontrollere dit reaktive sind.

Her er en kort video, som forklarer om Diantik og hvordan metoden kan bruges:


Her er en kort video, som forklarer hvordan det reaktive sind påvirker dig ubevidst:


Deltag i Hubbard Dianetik seminaret:

Lær alle de grundlæggende Dianetik principper og terapien, og gå straks i gang med at anvende dem. I løbet af dette weekend-seminar vil du se en række film med titlen Hvordan man bruger Dianetik og få ekspertvejledning af uddannede specialister.

Blokerer depression, usikkerhed og mangel på selvtillid for dit fulde potentiale? Deltag i Hubbard Dianetik seminaret op opnå selvtillid og selvrespekt.
Seminarets varighed: 2 dage

Kontakt os nu


Succes fra Dianetik: