Personlig udvikling og selvudvikling


Leder du efter et værktøj, som du kan bruge lige nu og her, og som kan hjælpe dig med din personlige udvikling og selvudvikling?

Med denne selvhjælpsbog kan du lære dig selv bedre at kende. Bogen giver svar på hvordan sindet virker, hvordan det er bygget op og på hvilken måde du kan bruge den viden til at stå meget stærkere med de udfordringer du står overfor. 

Personlig udvikling – lær at udnytte dit potentiale

Bogen henvender sig til alle, som ønsker at videreudvikle deres personlige potentiale. Ønsker du at blive bedre til at udnytte dine ressourcer, overvinde blokeringer og negative tanker og adfærd og få en mere konstruktiv og positiv tilgang til livet og dine udfordringer, så er denne bog helt sikkert noget for dig.

 • Opnå større selvindsigt og selverkendelse, så du kan udnytte dit fulde potentiale
 • Blive mere proaktiv, få større indflydelse på dit liv og nå dine målsætninger
 • Blive mere positiv, få større power og flere handlemuligheder
 • Nedbryde negative tanker og åbne op for nye og kreative tankemønstre
 • Øg din livsenergi og find nye motiverende mål – og vide, hvordan du skal nå dem

Med selvudvikling, får du større selvtillid og tro på dig selv

 • Dianetik: Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed – bog
  180,00 DKK
 • Dianetik pakke: bog og DVD
  290,00 DKK
 • Hvordan man bruger Dianetik DVD
  140,00 DKK

Selvudvikling øger din livskvalitet og forbedrer dine resultater

Selvudvikling kræver mod og kræver at du har lyst til at ændre dig selv positivt. Selvudvikling handler om at lære sig selv bedre at kende, og hvordan man skaber forbedringer i sit liv ved at arbejde med sit indre og sit sind.

Hvis du er bevidst om, at du er i stand til at skabe langt bedre resultater i dit liv, men har svært ved at bringe det ud i livet, så er selvudvikling en løsning. I et selvudviklingsforløb kan du trin for trin, udvide og styrke dit selvbillede, så du kan udnytte dit inderste potentiale. Når du har viden om hvordan tanker og sindet operer, vil du bedre kunne håndtere sindet og det vil ikke længere kunne påvirke dig negativt. Det er forståelsen og anvendelsen af vise tanker, der tæller. Jo mere du forstår af dig selv, des bedre resultater vil du skabe. 

Hvad er selvudvikling

Hvad er selvudvikling, og hvorfor er det nødvendigt at arbejde med egne styrker og værdier?

I en moderne tid med tilsyneladende endeløse krav kan du nemt komme til at føle dig utilstrækkelig, og du føler måske, at du skal leve op til en masse krav – både i dit professionelle liv og i dit privatliv. Der skal både være overskud til familien og til parforholdet, og samtidigt skal du også præstere på arbejdspladsen.

Men giver du dig selv plads til at stoppe op og mærke, hvem du er? Husker du dine styrker og ikke mindst dine værdier, eller har du sat tilværelsen på autopilot? Det er spørgsmål, som denne selvhjælpsbog beskæftiger sig med. Bogen vil styrke din bevidsthed om, hvad der giver dit liv mening – blandt andet gennem selvudvikling.

Men hvad er selvudvikling? Og hvordan kan selvudvikling hjælpe dig til at blive et mere helt menneske, og opnå dine mål i livet?

Hvad handler selvudvikling om

Selvudvikling handler om at få bedre kontakt med, den du er, med henblik på at skabe positiv udvikling. For selvom et moderne liv stiller mange krav til din evne til at være omstillingsparat og til at kunne balancere mellem privat- og arbejdsliv, betyder det ikke, at du ikke skal kunne være dig selv og omfavne dine egne værdier.

Tværtimod. Den eneste vej ud af en uendelig kamp for at nå det hele og stresse over modsatrettede krav fra parforhold, familie og karriere er et tage det hele hjem og være endnu mere dig.

Selvudvikling handler altså ikke om at lave om på sig selv. Men hvad er selvudvikling så?

Selvudvikling handler om at udvikle og opdage de kvaliteter hos dig selv, som måske er gået tabt i den konstante stræben efter at imødekomme omverdenens krav og forventninger. Samtidigt handler selvudvikling om at få et klart billede af, hvem du er, hvad der er vigtigst for dig, hvad du vil i verden – og hvordan du gør det. Det er ikke nok at tænke store tanker. De skal også integreres i det liv du lever hver dag.

Selvudvikling er et redskab til at blive et mere helt menneske

Hvad kan man få ud af selvudvikling

Til dels hjælper selvudvikling dig til at blive et mere helt menneske, der nemmere kan være i alle livets forskellige arenaer. At arbejde med dine værdier, styrker, relationer og livsformål handler i bund og grund om at være alt det du er og bruge det i alle dine livsområder. Men selvudvikling er også et redskab til at kunne arbejde fremadrettet med at opnå større selvforståelse, frihed og ikke mindst empati. For når du kender og accepterer dig selv, bliver du også bedre til at forstå dine medmennesker. 

Selvudvikling er altså en fantastisk mulighed for at blive et mere helt menneske i alle livets henseender. Har du mod på at få en større indsigt i dig selv? Eller vil du vide mere om, hvad selvudvikling er? 

Du finder en masse gode konkrete tilgange til egen selvudvikling – og ikke mindst livet – i bogen Dianetik – den moderne videnskab om mental sundhed . Her kan du begynde din udvikling og refleksion derhjemme alene eller sammen med en anden. 

Med denne selvhjælpsbog kan du finde ud af følgende: 

 • Udforsk sindet og forøg dit potentiale og få mere overskud i dit liv
 • Hvad er dit sande potentiale egentligt, og hvordan kan du frigive det?  
 • Sindets og dets struktur – hvordan man overvinder blokeringer og negative tanker og adfærd
 • Den negative ”stemme” i hovedet og tankerne – hvor kommer den fra og hvordan kan man lære ikke bare at tackle den men også gøre noget ved den.
 • Hvad stopper dig i at opnå dine mål og drømme?
 • Hvordan påvirker negative hændelser dig i livet og dit sind – og hvorfor blokere det dit potentiale? 

Befri dig selv for dine væsentligste bekymringer og negative tanker. 

Dianetik er en håndbog, en selvhjælpsbog, som forklare forholdet mellem mennesker og giver dig dyb indblik i sindets mysterier. Den forklarer også, hvordan du kan få din drivkraft og motivation ind i dit liv eller tilbage til dit liv. 

Selvhjælps bogen beskriver også hvad er din indre drivkraft, hvor stammer den fra og besvare spørgsmål som kan din egen drivkraft udvikles til at blive mere powerfuld. 

 • Hvad er motivation, hvad består den af og kan den udvikles så man forøger sin vedholdenhed, sin begejstring for livet og ens livsenergi generelt?
 • Hvad er sindet og hvordan kan det forhindre dig i at opnå dit virkelige potentiale? 
 • Hvor kommer triste og negative tanker fra? Og kan der gøres noget ved dem? 

Dianetik – en håndbog – en selvhjælpsbog til at forstå dig selv meget bedre og hvordan du kan frigøre dig fra triste og negative tanker.  

Er dit liv et ”hamsterhjul” og sat på autopilot?

Føler du nogen gange at dit liv er sat på autopilot, og du har mistet gnisten og dit personlige drive til at gøre noget ved det? Ved at lære dig selv bedre at kende, dine tanker, især de negative, som sætter forhindringer og barriere op for dig og dine ønsker for livet, kan du begynde at forstå den virkelige årsag til dine bekymringer og gøre noget ved det. Personlig udvikling, refleksion, undersøgelse, nysgerrighed og din længsel efter at forstå sig selv bedre, kan opnås ved at lære sindet at kende. Lær mere om dig selv, dine tanker, især de negative og lær mere om dine medmennesker. 

Hvorfor selvudvikling er vigtigt

Kan du opnå at blive mere lykkelig, få indre ro, balance, udvide dine sociale relationer og få et meningsfuldt arbejdsliv

Har du fortjent et bedre liv og vil du gerne holde mere af dig selv og tro på dig selv

Lavt selvværd betyder, at vi ikke tror, at vi har fortjent noget bedre. Rigtigt mange mennesker lider, uden at vide det, under lavt selvværd. Med lavt selvværd tror vi ikke på, at vi har fortjent et liv, hvor vi føler os elskede, gode nok, tilpas i os selv, glade i vores liv. Og på samme tid, er der noget i os, der længes efter mere. 

Lavt selvværd gør det svært at tilgive sig selv. Vi ønsker ikke at se på der, hvor vi har fejlet eller måske svigtet os selv og vores håb for livet. Ikke fordi vi er dårlige mennesker, men fordi vi ikke holder nok af os selv til at kunne. Det kræver stort mod og venlighed overfor os selv at se ærligt på, hvordan vi lever og finde tilgivelse, hvis det ikke altid lykkes at være os selv tro.

Selvforståelse og en større tro på dig selv

Selvudvikling giver dig mulighed for at se, hvem du er. Mange mennesker tror, at de ved, hvem de er, men ofte er vores selvbilleder blot baserede på gammel bagage og udtjent historier. Når vi ikke rigtigt kender os selv, ved vi heller ikke, hvordan vi påvirker andre mennesker, hvad vores egentlige formål er i livet. Uden selvindsigt ser vi ikke, hvordan vi står i vejen for os selv. Uden denne viden risikerer vi at leve uden egentligt glæde.

Selvudvikling og frihed

Selvudvikling giver mulighed for at slippe gamle, uhensigtsmæssige mønstre og gammel bagage. Alle mennesker har, i forskellig grad, bagage med sig, der hæmmer det fulde fantastiske udbytte, vi kan få i livet, når vi fx er fri af skyld, skam, frygt og lavt selvværd.

Derfor er personlig udvikling, nøglen til den ultimative frihed. Når vi er fri af ovenstående, bliver vi i stand til at leve fra vores essens, fra sjælen og en helt ny form for lykke, indre ro og frihedsfølelse, opstår. Det er ofte skræmmende og kræver stort mod at gå igennem alle monstre og mørke skygger, men det er det hele værd.

Empati og overskud til dig selv og andre

Med venskab, empati og accept til dig selv, opstår en helt ny mulighed for at forstå og føle empati for andre mennesker. Når vores overskud forøges, mærker vi mere empati til alt; til livet og til mennesker omkring os. 

Vores relationer afspejler forholdet til os selv. Med indsigt i os selv og egne mønstre opstår også en ny indsigt i andre mennesker og deres mønstre. Vi forstår, hvor forskellige vi mennesker er og hvordan vi har brug for at blive mødt forskelligt. Det giver meget værdi og kan løse mange konflikter, når man bliver i stand til at leve sig ind i andre mennesker og virkelig forstå hvorfor de reagere som de gør. Hvis man opnår evnen til at få andre mennesker til at føle sig set, hørt og mødt – vil overskud og empati sprede sig også til andre mennesker. Når du virkelig tillader dig at være dig, giver du samtidigt indirekte andre tilladelse til det samme.

Selvhjælp og personlig udvikling med nemme værktøjer

Bogen giver dig en præcis procedure, der hjælper dig af med negative oplevelser og blokeringer – og som hjælper dig med at få dit virkelige potentiale frem. Du vil opleve at du begynder at tænke hurtigere, forøge din intelligens og dit virkelige potentiale vil komme mere og mere til udtryk. Du får mere power frigivet. 

Dianetik – en håndbog – en selvhjælpsbog til at forstå dig selv meget bedre og hvordan du kan frigøre dig fra triste og negative tanker.  

 • Dianetik: Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed – bog
  180,00 DKK
 • Dianetik pakke: bog og DVD
  290,00 DKK
 • Hvordan man bruger Dianetik DVD
  140,00 DKK