Nyt håb for folk, der sidder fast i altødelæggende kærestesorg eller sorg efter et dødsfald.

 

Sorg er den ting, der hurtigst kan ødelægge en persons livsglæde og vitalitet. Selv om det er så forfærdelig en følelse er det med Dianetik heldigvis ret hurtigt og enkelt at få sin glæde, livskraft og lyst til at tage del i livet tilbage.

Sorg og kærestesorg kan håndteres med Dianetik

Når sorgen er håndteret, har man igen lyst til at tage del i livet.

Elsas verden brød sammen, da hun mistede sin farmor. Dianetik gjorde, at hendes liv igen blev fyldt med glæde og lykke.

I 2013 fyldte Elsa Spets farmor 90 år. Hun inviterede hele familien til Spanien for at fejre det. Men midt under det, der skulle have været en glædelig ferie, døde den ældre dame under meget tragiske omstændigheder.

Tabet af farmoren slog Elsa ud.

”Min Farmors død slog mig ud. Mine tanker drejede sig næsten konstant om hendes død, og jeg kunne ikke overkomme de udfordringer, der hørte med til mit arbejde. Til sidst kunne chefen ikke vente på, at jeg kom ovenpå igen, og så jeg blev fyret”, fortæller Elsa.

Hendes dystre tilstand med næsten konstant sorg, gråd og angst, blev også for meget for kæresten, som forlod hende.

”Da min kæreste forlod mig, var livet ikke værd at leve”, beretter Elsa. ”Jeg stoppede næsten med at spise og søvn fik jeg kun meget lidt af. Mit humør svingede mellem en altoverskyggende følelse af sorg og angst”.

På trods af angsten og sorgen over at have mistet farmoren, sit arbejde og kæresten, prøvede Elsa forskellige tiltag, for at få det bedre.

Gennem tiderne prøvede hun praktisk taget alt: lykkepiller, psykoterapeut, meditation, Ayurveda og blodanalyse for vitamin eller mineral mangler, men ingen af tingene hjalp. Dog blev angsten lidt mindre, da hun stoppede med at spise gluten.

”Min far, som er læge, var også blevet hårdt ramt af hans mors død og kunne, når vi var sammen, næsten ikke snakke om andet.

Men en dag i juli var han pludselig forandret. Han var nærværende og snakkede ikke udelukkende om farmor. Da jeg spurgte ham, hvad der var sket, sagde han, at han havde læst bogen ”Dianetik, den moderne videnskab om mental sundhed” og prøvet de teknikker den beskriver.

På det tidspunkt var jeg overbevist om, at der ikke var noget, der kunne hjælpe på sorgen, og jeg var meget skeptisk”, fortæller Elsa. Men hun kunne se på han, at han havde det bedre. ”Jeg besluttede mig til sidst for at rejse fra Stockholm, hvor jeg boede, til København og prøve. Det er den bedste beslutning, jeg nogen sinde har truffet”, siger Elsa med et strålende smil.

Dianetik fik sorgen til at forsvinde

”I starten forstod jeg ikke selv, at det rent faktisk hjalp. Den tredje dag, jeg fik Dianetik terapi, ringede min søster og spurgte mig, hvordan jeg havde det. Det var først, da jeg snakkede med hende, at jeg indså, at jeg spiste og sov godt, følte mig afslappet og slet ikke havde tænkt på min eks-kæreste i tre dage”, ler Elsa.

Både sorg og kærestesorg blev håndteret med Dianetik

Elsa kan igen føle glæde ved livet

”Jeg fortsatte med Dianetik terapi i 14 dage. På den tid slap jeg også af med den angst, som jeg havde lidt af hver morgen i 10 år. Jeg blev glad, jeg kunne nyde livet igen og klarer udfordringerne i min hverdag. Dianetik virker virkelig – jeg har fået mit liv igen. Jeg vil anbefale alle, som er ked af det, over at have mistet en de holder af eller lider af angst at læse bogen ’Dianetik, den moderne videnskab om mental sundhed’”, slutter Elsa.

Hvad er sorg?

Når vi her taler om sorg, mener vi sorg i alle dets afskygninger. Både som kærestesorg, sorgen over at miste én man holder af, følelsen man får, når man har mistet sit arbejde. Ja selv tabet af et kæledyr eller af ejendele kan resultere i den følelsesmæssige tilstand vi kalder sorg.

Fællesnævneren bag sorg er tab – tabet af nogen eller noget, som man holder af.

Store tab kan på et øjeblik forvandle en glad, udadvendt og dynamisk person, til en persom tynget af sorg og opgivenhed. Fremtiden synes ikke at rumme udsigt  til noget, der kan bringe ham op til et niveau nær det, han engang lå på. selv intelligensen kan falde betragtelig efter et alvorligt tab.

Der er muligvis enorme mængder af livskraft til stede, men den bliver holdt nede i øjeblik med tab.

Når Dianetik terapi bliver brugt på en person, der sidder fast i en følelse af uoprettelig sorg, frigives følelserne ind imellem med en sådan voldsomhed, at man kan se en helt anden person forlade rummet. Ind imellem kan et par timer med Dianetik være nok til at give en sorgtynget person sin livsglæde og gnist tilbage.

Jeg var ked af det, men nu er livet værd at leve igen

Herunder fortæller Sara N, hvad hun fik ud af Dianetik terapi.

“Mine forældre døde for mange år siden, men jeg blev ved med at føle mig bedrøvet og ked af det, hver gang jeg tænkte på dem. Jeg kunne ikke klarer at kigge på billeder af dem. Jeg græd ofte, når jeg tænkte på dem. Pludselig kunne jeg føle mig enormt ked af det og helt energi forladt. Tiden helede ikke min sorg og smerte. Men Dianetik terapi gjorde.

Jeg går ikke længere rundt med den ødelæggende følelse af tab. I stedet kan jeg mindes mine forældre med glæde og værdsætte alle de gode stunder vi havde sammen.

Jeg er stærkere, jeg har mere energi, jeg kan stå ansigt til ansigt med livets udfordringer og jeg er finder ægte glæde i mit liv!”

Køb bogen “Dianetik, den moderne videnskab om mental sundhed” i dag. og lær, hvordan man slipper af med sorg hurtigt, og får sit gamle livsglade liv tilbage.

Se et videoklip om Dianetik her.